Kraak de kluis

1. Looptijd actie

De Kraak de kluis-wincampagne actie begint op 01-08-2019 en eindigt op 01-09-2019 (hierna: ‘actieperiode’).

2. Deelname

2.1 - Deelname aan de actie staat open voor alle in Nederland woonachtige natuurlijke personen in bezit van een auto. Personeelsleden en directe familieleden van alle aan Van Mossel Holding gelieerde bedrijven zijn uitgesloten van deelname.
2.2 - Aan deelname en opgave aan de actie zijn geen kosten verbonden.
2.3 - De deelnemer dient minimaal 18 jaar te zijn conform artikel 6 van de gedragscode kansspelen.
2.4 - Van Mossel OPC kan deelnemers verzoeken bewijs te leveren van hun identiteit en geldige inschrijving op het door hun opgegeven woon- of verblijfadres. Deelnemers die onjuiste persoonsgegevens insturen, komen niet in aanmerking voor het winnen van prijzen.
2.5 - Deelname aan de actie is mogelijk door uw persoonlijke wincode te verzilveren in de Van Mossel OPC vestigingen te Breda, Goes, Middelharnes en Roosendaal. Door het achterlaten van uw gegevens heeft u één keer de kans om te winnen. Door het achterlaten van uw gegevens via de taxatie-aanvraag op onze website ontvangt u een persoonlijke wincode per e-mail.
2.6 - Gedurende de actieperiode worden de vooraf geselecteerde prijzen uitgekeerd. De prijzen worden door een onpartijdig computerprogramma willekeurig verloot onder de deelnemers. De deelnemer ziet direct de uitslag in de Mossel OPC vestigingen te Breda, Goes, Middelharnes en Roosendaal.
2.7 - Over de uitslag kan niet met Van Mossel OPC worden gecorrespondeerd. De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor andere prijzen of geld. Deze items zijn niet los inwisselbaar.

3. Prijs

In het kader van de actie kan er per e-mailadres één keer meegespeeld worden. De te winnen prijzen zijn;

  • 24 keer gratis vervangend vervoer (bij een onderhoudsbeurt)
  • 16 keer €50,- korting op assecoires (bij besteding van minimaal €100,- aan assecoires)
  • 12 keer €100,- werkplaatstegoed (bij een grote- of kleine onderhoudsbeurt)

Indien over de prijzen kansspelbelasting is verschuldigd, komt dit voor rekening van Van Mossel OPC. De waarde van het totale prijzenpakket en de afzonderlijke prijzen betreft circa € 2.720-.

  • Totale waarde vervangend vervoer (o.b.v. A-segment auto) €720,-
  • Totale waarde korting assecoires €800,-
  • Totale waarde werkplaatstegoed €1.200,-

4. Aansprakelijkheid

Van Mossel OPC is niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor (de gevolgen van) gebreken in de door Van Mossel OPC te verstrekte prijzen.

5. Privacy

Door deelname aan de actie worden uw persoonsgegevens via de online taxatiemodule opgenomen in onze beschermde database. Door deelname aan deze actie geeft u toestemming uw persoonsgegevens te verwerken met als doel de uitvoering van deze winactie (toezenden code en de trekking van de winnende code). Daarnaast gebruiken we uw gegevens ook om de respons op onze winactie te meten. Het betreft uw naam en uw e-mailadres. Uw persoonsgegevens die we voor deze winactie verwerken worden niet voor andere doeleinden aangewend. De gegevens van de taxatie-aanvraag worden wel gebruikt voor de door u aangevraagde taxatie en eventueel voor direct marketing wanneer u ons hiervoor bij de taxatie-aanvraag toestemming heeft gegeven.

6. Vragen

Eventuele vragen, opmerkingen en klachten over deze actie kan de deelnemer per email via klantcontact@vanmosselopc.nl.

7. Overige zaken

Door deel te nemen aan de actie is de deelnemer akkoord met de actievoorwaarden. Van Mossel OPC handelt in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen.