Scherpgeprijsde Corsa optiepakketten.Laat je verrassen en beleef ook een Corsa OH! moment.

Corsa optiepakketten

De Opel Corsa biedt diverse luxueuze én betaalbare optiepakketten die je niet verwacht in een compacte auto. Deze pakketten maken autorijden comfortabeler, gemakkelijker, veiliger en gewoon veel leuker. En dat merk je direct zodra je instapt!

De meeste populaire opties worden aangeboden in aantrekkelijke pakketten die extra scherp geprijsd zijn en veel voordeel bieden. Ontdek ze hier!

Een warm vooruitzicht met het Winter pakket
Wil jij ieder moment kunnen genieten van een warm gevoel, ook in de auto? Dat kan! Het Corsa Winterpakket biedt extra comfort tijdens koude dagen. Voor €449 geniet je van een verwarmbaar stuurwiel dat snel op temperatuur is en verwarmbare voorstoelen. Bovendien biedt het Corsa winterpakket een verwarmde ThermoTec-voorruit die condens en ijs snel doet verdwijnen. Dus optimaal zicht onder alle omstandigheden!

Altijd connected met het IntelliLink pakket
Het Navi 4.0 IntelliLink pakket met 7" kleuren touchscreen bestaat uit een geïntegreerd navigatiesysteem, Bluetooth telefoon integratie, Audio streaming, USB, Apple CarPlay support, Park Pilot achter en DAB+ radio. Dit pakket laat de Corsa perfect aansluiten bij jouw digitale leven.

Oogverblindend met het Edition+ pakket

De Corsa Edition is standaard al zeer rijk uitgerust, maar met het aantrekkelijk Edition+ pakket kan je de Corsa nog verder upgraden. Voor €499 wordt de Corsa o.a. uitgerust met sportieve 16" lichtmetalen velgen, regen-& lichtsensoren én meer! Zo kom je altijd goed voor de dag en rijd je in een uiterst luxe auto voor een redelijke prijs!

Ook het design, de geavanceerde techniek en de geweldige rijeigenschappen geven je het gevoel dat je in een luxe auto uit een hogere prijsklasse rijdt. Toch is de nieuwe Corsa nog altijd even betaalbaar en dankzij innovatieve Duitse technologie zuiniger dan ooit. Je stapt al in de Corsa vanaf €14.999 inclusief BTW/BPM & afleverkosten. Of bekijk de mogelijkheden van Opel Private Lease.