OPC Experience Center.

 

OPC Oosterhout is koploper in innovatie. Al sinds de opening in 1968 van het voormalige dealerbedrijf Opelcentrum steken wij onze nek uit. Bijvoorbeeld door vooruitstrevende projecten aan te gaan. Of door blijvend in materiaal en kennis te investeren. Wij willen namelijk onze klanten optimaal van dienst zijn. Met alles en altijd.

Snelle en krachtige Opels hebben ons steeds aangetrokken. Niet voor niks zijn wij jarenlang dé Opel Speedster-dealer van Nederland geweest. Maar ons specialisme gaat verder dan uitsluitend het leveren van sublieme motortechniek. Het gaat ons ook om kennis en beleving. Trots presenteren wij dan ook het OPC Experience Center, het nieuwe paradepaardje van OPC Oosterhout. Wij zijn hiermee de eerste en enige officiële dealer van Nederland met de meest geavanceerde sportmodellen van Opel op één plek.

Het OPC Experience Center is een speciale afdeling van onze showroom en is ontwikkeld in samenwerking met Opel Nederland. Heeft u vragen, interesse of wilt u een proefrit maken? Eén van onze speciaal opgeleide adviseurs helpt u graag en geeft u de meest actuele informatie over de razendsnelle sportmodellen van Opel. Daarnaast heeft een select aantal monteurs specialistische opleidingen gevolgd om adequaat onderhoud en service te kunnen plegen.

OPC staat voor Opel Performance Center en is in 1997 opgericht. Het doel van OPC is om in alle motorsportactiviteiten van Opel te kunnen voorzien en om de nieuwe sportmodellen van Opel te ontwikkelen. De verschillende OPC-modellen oogsten veel lof uit de hele autobranche. Verbazingwekkende prestaties liggen hieraan ten grondslag. Ingenieurs werken elke dag in het Duitse Rüsselheim aan verbetering van de snelheid en veiligheid van de modellen. Daarbij streven zij naar een zo duurzaam mogelijke uitvoering van de supersnelle auto's.

Wilt u leren hoe u de meest sportieve prestaties uit een sportief OPC-model kunt halen? Volg dan de exclusieve OPC Performance Training. Deze wordt al sinds 2006 gegeven en is bijzonder populair bij autoliefhebbers met sportieve ambities. Geef u op tijd op, want de training is vaak lang van tevoren volgeboekt. Voor interesse kunt u terecht bij onze specialist in het OPC Experience Center.

Beleef de kracht, snelheid en fraaie vormgeving van de OPC-modellen in Oosterhout.

Het OPC Performance Team