Over OPC.

Het succesverhaal van OPC, dé Opel-dealer voor Oosterhout en omgeving begon in 1968.Toen startte men aan de St. Antoniusstraat met het Opel dealerbedrijf ‘Opelcentrum’. Sinds de oprichting bleef het bedrijf sterk expanderen en won door de jaren heen vele prijzen als topdealer van Nederland.

Sinds 2013 maakt OPC deel uit van de Van Mossel Groep, vanuit onze prachtige vestiging in Oosterhout aan De Boedingen 8. Hier is nu ook ons Opel Bedrijfswagencentrum geïntegreerd, waar we mét en voor onze klanten zeer specifieke wensen op gebied van bedrijfswagens realiseren.

In april 2014 breidde Van Mossel OPC Groep verder uit. Eerst werd de vestiging in Tilburg van Opel dealer Lathouwers overgenomen en toegevoegd aan de groep, in het najaar volgde de integratie van OPC vestigingen in Den Bosch en Veghel.

Met de verregaande service en mogelijkheden van het merk Opel streeft Van Mossel OPC ernaar de klantverwachting keer op keer te overtreffen. Via deze weg nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijke kennismaking bij één van onze vier vestigingen.

OPC Businesscenter
Bij onze vestigingen in Oosterhout en Den Bosch vindt u ook onze Van Mossel OPC Businesscenters. Hier kunt u met al uw zakelijke vragen terecht. Onze gespecialiseerde zakelijke accountmanagers nemen de mobiliteitsvraagstukken van uw organisatie onder de loep en presenteren u graag de meest optimale oplossing.