Van Mossel financiële diensten.

Bij Van Mossel Financiële Diensten kunt u terecht voor een comfortabele gespreide betaling en een unieke autoverzekering! Wat dacht u van 3 jaar aanschafwaarde dekking of 3 jaar nieuwleveringsgarantie? Wij kijken en denken verder dan het financiële plaatje. U wilt toch een eerlijk advies rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren mogelijkheden en omstandigheden? En ook bij arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid kunnen blijven rijden? Met onze voordelige financierings- en verzekeringsconcepten bent u verzekerd van een op maat gesneden advies.

Van Mossel Financiële Diensten is een dienstverlener die zich gespecialiseerd heeft in financieringen en verzekeringen voor de automobiel branche. De dienstverlening kenmerkt zich door een uitgekiend productenpalet speciaal samengesteld voor autokopers zowel zakelijk als privé.

Het bedrijf is in 2004 gestart als een initiatief van een financieel specialist in wagenparken. Er bleek grote behoefte aan een apart bedrijf voor het aanbieden van financieringen en verzekeringen in de automobielbranche.

Door de snelle groei zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf dat voor meerdere dealers werkt. Wij mogen ons inmiddels verheugen in een grote groep tevreden klanten waarvan er al velen hun 2e of 3e auto via ons hebben gekocht. Onze speciaal geselecteerde producten staan garant voor uitstekende voorwaarden en scherpe tarieven. Kortom een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

www.VMFD.nl