Werken bij Van Mossel OPC.

De Van Mossel Automotive Groep is in 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Ons bedrijf telt ruim 100 vestigingen in Nederland, België, Duitsland & Frankrijk. Waar wij ooit begonnen met één lokale Volkswagen vestiging zijn we nu een totaalaanbieder in mobiliteit. Zo zijn wij trotste dealer van 25 merken, hebben we een landelijk netwerk van autoschadebedrijven, 3 mega occasion centra en een leasebedrijf dat tot de top 3 van Nederland behoort. Inmiddels werken er ruim 2800 medewerkers elke dag aan onze belofte ‘van Mossel biedt meer dan je verwacht’, en daar zijn wij heel trots op!

Bij de Van Mossel OPC werken zo’n 120 gemotiveerde medewerkers. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten de juiste service, advies en begeleiding krijgen bij de keuze van een mobiliteits-oplossing. Ieder jaar vindt een groot aantal klanten bij ons een nieuwe of gebruikte auto en adviseren wij meerdere bedrijven van diverse omvang bij hun keuze voor bedrijfswagens.

Klik hier voor meer informatie of om direct te solliciteren.

We zijn altijd op zoek naar talent dat zich herkent in onze kernwaarden en -net als ons- de verwachtingen van de klant wil overtreffen. Ongeacht het bedrijfsonderdeel waarin je bij ons start, werken bij Van Mossel betekent werken in gedreven familiebedrijf en een uitdagende baan met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als organisatie groeien wij nog altijd volop en we vinden het belangrijk dat onze medewerkers de kans krijgen om zichzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen. Daarom hebben wij de Van Mossel Academy opgericht Lees verder over de Van Mossel Academy.