Movano-e

Advies rijklaarprijs vanaf € 57.999 (excl. BTW/BPM)
Opel Movano-e

MOVANO-e

Offerte aanvragen

Vanaf € 57.999 excl. BTW

Ontdek de Opel Movano-e

De Nieuwe Movano-e-e voltooit de vernieuwing Van het complete aanbod Van Opel bedrijfswagens, inclusief elektrische modellen voor het hele gamma. De Movano-e biedt voor elke transporttaak de perfecte oplossing, door de legendarische veelzijdigheid en capaciteit Van de Opel Movano-e te coMBineren met geaVanceerde assistentiesystemen, maximale productiviteit en lage gebruikskosten

Dit is waarom je voor de nieuwe Movano-e kiest

De nieuwe Movano-e is gemaakt om net zo hard te werken als jij. Hij is 100% elektrisch, zonder dat dit ten koste gaat van zijn veelzijdigheid, kracht of laadvermogen van 1310 kg. Dankzij het zeer gevarieerde aanbod vind je bovendien zeker precies de Movano-e die het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Hij is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en een groot aantal varianten, waaronder de Gesloten Bestel en de Chassis Cabine, beiden met zowel enkele als dubbele cabine, en de Platform Cabine. Daarnaast zijn af-fabriek diverse praktische conversies leverbaar, zoals de Kipper en Open Laadbak. Wat je bedrijf ook onderneemt, de Movano-e is je ideale partner.

  • Flexibiliteit
  • Comfort
  • Capaciteit
  • Kracht

Stel zelf jouw nieuwe Opel Movano-e samen

Welk van deze Opel Movano-e modellen past het beste bij jou? Stel nu zelf je favoriete Movano-e samen.

Opel Movano-e

Gesloten Bestelwagen

Rijklaar v.a.
€ 57.999
excl. BTW

Standaard voorzien van o.a.

  • Radio met FM/DAB+ incl. USB-aansluiting en Bluetooth
  • Volledige scheidingswand zonder raam
  • Achterdeuren zonder ramen tot 180º te openen

Stoer design, comfortabel interieur

Opel Movano-e

Stijvol en robuust

De nieuwe Movano-e combineert de legendarische functionaliteit van een Opel bedrijfswagen met een ongekend stijlvolle en verzorgde uitstraling. Hij is niet alleen duidelijk gemaakt om hard te werken, maar is ook een visitekaartje voor je bedrijf.

Opel Movano-e

Comfortabele cabine

Het ruime interieur van de nieuwe Movano-e is een uiterst functionele en tegelijk comfortabele werkomgeving. Het is een veelzijdig mobiel kantoor, voorzien van de geavanceerde digitale connectiviteit van OpelConnect1. In de versie met enkele cabine biedt hij naast de bestuurder voorin plaats aan twee passagiers en bij de dubbele cabine achterin nogmaals tot vier passagiers.

1optioneel

Opel Movano-e

Varianten en afmetingen

De nieuwe Opel Movano-e is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en verschillende carrosserievarianten:

  • Gesloten Bestel, Dubbele Cabine, Chassis Cabine, Chassis Dubbele Cabine en Platform Cabine
  • Diverse conversies af-fabriek, waaronder Kipper en Open Laadbak-modellen
  • Totaal voertuiggewicht (GVW): 3,0 ton, 3,3 ton, 3,5 ton of 4,0 ton
Opel Movano-e

Veelzijdige laadruimte

De laadruimte van de Opel Movano-e behoort tot de beste in zijn klasse, met royale toegang via brede deuren en een inhoud tot 17 m³, die niet verkleind wordt door het batterijpakket, dat ruimtebesparend onder de laadvloer is geplaatst. Dat betekent dat hij in de grootste versie met gemak plaats biedt aan vier europallets. Je kunt hem bovendien veilig tot aan het dak beladen, terwijl lading en carrosserie beschermd worden door stevige vloer- en wandpanelen1.

1 Optie

Opel Movano-e

Laadvermogen

Het laadvermogen van de Movano-e is toonaangevend: afhankelijk van de uitvoering tot 1890 kg. Hij is leverbaar met een totaal voertuiggewicht (GVW) van 3.500 kg of 4.000 kg.

1GVW van 4 ton alleen beschikbaar op de Movano-e.

Opel Movano-e

Veilig transport

Om te zorgen dat elke vracht veilig op zijn bestemming komt, is de laadruimte voorzien van een groot aantal bevestigingspunten om de lading te borgen. Daarnaast zijn optioneel stevige beschermingspanelen voor vloer en zijwanden leverbaar. De inzittenden worden beschermd door een robuuste scheidingswand, met of zonder raam.

Opel Movano-e

Infotainment

Bestuurder en passagiers genieten onderweg van de loepzuivere ontvangst van digitale radio, Bluetooth en USB-aansluiting. Afhankelijk van het uitrustingsniveaus is de Movano-e voorzien van een 5-inch digitaal touchscreen en optioneel een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem.

Opel Movano-e

Achteruitrijcamera

Parkeren en manoeuvreren in de stad worden een stuk minder inspannend met de geavanceerde achteruitrijcamera, die het gebied achter de Movano-e helder weergeeft op het touchscreen. Hulplijnen in verschillende kleuren geven duidelijk de richting aan. Het systeem wordt automatisch geactiveerd zodra je in de achteruit schakelt of de achterdeuren geopend worden. Het kan gecombineerd worden met parkeersensoren in de achterbumper voor nog meer veiligheid.

Opel Movano-e

Voorstoelen

De individuele voorstoelen zijn voorzien van comfortabele, verstelbare hoofdsteunen en een verstelbare rugleuning en zijn in lengterichting verstelbaar.

Opel Movano-e

Neerklapbare middelste rugleuning

Zo beschik je in een handomdraai over een handig tafeltje met twee bekerhouders, voor bijvoorbeeld je laptop of lunch. Het tafeltje is alleen tijdens stilstand te gebruiken.

Opel Movano-e

Luchtgeveerde bestuurdersstoel

Ideaal als je vaak op oneffen terrein of lange afstanden rijdt. Deze comfortabele bestuurdersstoel1 is in vier richtingen verstelbaar en voorzien van een vaste armsteun. De vering is instelbaar over een range van 40 tot 130 kg.

1 Optie

Opel Movano-e

Volop opbergmogelijkheden

De Movano biedt een groot aantal opbergvakken voor vrachtdocumenten, gereedschap en alles wat bestuurder en passagiers onderweg bij de hand willen hebben. Naast een dashboardkastje onder meer een opberglade onder de passagiersplaats, ruime deurbakken, bekerhouders en opbergruimte onder het dak.

Opel Movano-e

Mobiel kantoor

Het multifunctionele clipboard kun je als je het niet gebruikt eenvoudig in het dashboard opbergen. Het kan in combinatie met een adapter ook gebruikt worden als houder voor een smartphone of tablet.

Opel Movano-e

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

In aanvulling op Traction Control verhoogt ESP de stabiliteit van de Movano-e door gecontroleerde remkracht uit te oefenen op de afzonderlijke wielen om doorslippen te voorkomen wanneer één van de wielen grip verliest. Een geïntegreerd lading-controlesysteem vergroot de koersstabiliteit in moeilijke situaties door de werking van het ESP-systeem automatisch aan te passen aan het gewicht en de verdeling van de lading.

Opel Movano-e

Verkeersbordherkenning

Dit systeem, dat samenwerkt met de cruise control, herkent verkeersborden en waarschuwt de bestuurder voor snelheidsbeperkingen.

Opel Movano-e

Cruise control met snelheidsbegrenzer

Zorgt dat de Movano-e met een constante snelheid blijft rijden en biedt de bestuurder de mogelijkheid een maximumsnelheid in te stellen.

Opel Movano-e

Lane departure warning

Dit systeem scant continu de weg, via de camera boven de achteruitkijkspiegel. Zodra de wagen onbedoeld zijn rijstrook dreigt te verlaten, wordt de bestuurder gewaarschuwd met een geluidssignaal.

Opel Movano-e

Rear cross traffic alert

Via de sensor in de achterbumper merkt dit systeem verkeer dat van links en rechts achter de wagen nadert, direct op en waarschuwt de bestuurder met een geluidssignaal. Dat maakt achteruit rijden en uitparkeren een stuk veiliger.

Opel Movano-e

Advanced brake assist

Dit systeem1 waarschuwt de bestuurder met een geluidssignaal voor gevaarlijke situaties vóór de wagen. Wanneer de Movano-e te dicht op een ander voertuig rijdt, begint het systeem de wagen automatisch af te remmen, als de bestuurder niet snel genoeg reageert.

1 De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen, binnen de grenzen van het systeem. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden.

Opel Movano-e

Dodehoek-waarschuwing

Dit systeem waarschuwt de bestuurder wanneer het gevaarlijk is om van rijstrook te wisselen omdat zich een voertuig of object in de dode hoek bevindt.

Ontdek onze andere modellen