Acquire

De nieuwe Opel Movano

Advies rijklaarprijs vanaf € 25.899 (excl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Movano

Vanaf € 25.899 (excl. btw)

De Movano is gemaakt om jarenlang probleemloos voor jou te presteren, met een minimum aan onderhoud. Dat leidt tot lage gebruikskosten. Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van je logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van bedrijfswagens die berekend zijn op jouw dagelijkse werk en die sterk, maar vooral groot genoeg zijn, zelfs voor de meest veeleisende projecten. De Opel Movano voldoet in alle opzichten aan dit profiel. Hij is ontworpen en gebouwd met jou en jouw bedrijf voor ogen: Met meer uitvoeringen, meer comfort en meer kracht.
Voor de Opel Movano is 'No Job Too Big'. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Opel Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren.

The Big Event is er weer!

Profiteer van € 2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt op rijdt. Daarnaast ontvang je een tankpas t.w.v. € 500 én € 250 aan gratis accessoires! Bereken direct jouw Autotelex inruilwaarde.

EXTERIEUR /

De Movano is gemaakt om op elk gebied maximaal te presteren voor jouw bedrijf. Zijn zeer verzorgde design, met onder meer standaard LED-dagrijverlichting, zorgt dat je overal uitstekend voor de dag komt.

INTERIEUR /

De cabine van de Opel Movano is er helemaal op gericht je dagelijkse werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. De bestuurdersplaats is ergonomisch ingericht, met veel praktische innovaties en opbergruimte.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN /

De Movano is gemaakt om jarenlang probleemloos voor je te presteren, met een minimum aan onderhoud. Dat leidt tot lage gebruikskosten.

Stel direct jouw nieuwe Opel Movano samen in de configurator

Stel nu samen

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Ontvang tijdens The Big Event tot € 2.000 extra inruilwaarde + veel extra's

Ontdek The Big Event

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Combo

Ontdek de Combo

De nieuwe Opel Vivaro

Ontdek de nieuwe Vivaro

De nieuwe Opel vivaro-e

Ontdek de Vivaro-e