Acquire

Nieuwe Opel Astra

Advies rijklaarprijs vanaf € 25.749 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Astra

Vanaf € 26.249

De Astra is efficiënter, veelzijdiger en comfortabeler dan ooit. Boordevol innovatieve techniek en met een nieuwe generatie motoren, die tot 21% minder CO2 uitstoten en baanbrekend zuinig zijn.

Ook verkrijgbaar als Astra Sports Tourer met extra veel laadruimte.

ANWB PRIVATE LEASE
Profiteer van onze ANWB Private Lease Deals. Zo Stap je nu extra voordelig in een nieuwe Opel Astra via ANWB Private Lease vanaf € 319/mnd. Alle kosten zijn inbegrepen, je hoeft alleen nog maar te tanken. Ontdek direct onze ANWB Private Lease Deals.

De Opel dealer en ANWB, dat is dubbel zo vertrouwd

Ontdek het aanbod

EXTERIEUR /

Stijlvol, dynamisch, innovatief en... opwindender dan ooit. De nieuwe Astra is in elk opzicht indrukwekkend. Met betrouwbare, toonaangevende Duitse techniek, geavanceerde systemen als IntelliLux LED® Matrix-koplampen en een opvallend sportief karakter, dat onder meer tot uiting komt in de nieuwe grille met 3D-look en het High Gloss Black Pack.

INFOTAINMENT /

Rijd slimmer met de Astra en zijn uitstekende infotainmentsystemen met connectiviteitsfuncties zoals Apple CarPlayTM en Android AutoTM en maak gebruik van de spraakbediening van de aangesloten smartphone en Bluetooth® voor handenvrij bellen, audiostreaming en toegang tot het telefoonboek.

INTERIEUR /

In de nieuwe Astra draait alles om maximaal comfort. Om te beginnen heeft iedereen - ook achterin! - royale beenruimte. Een licht en ruim, ergonomisch ingericht interieur, hoogwaardige stoelen en elegante bekleding zorgen dat je je direct thuisvoelt.

Ontdek onze superscherpe ANWB Private Lease Deals

Ontdek het aanbod

Direct rijden? Ontvang tot € 3.000 voordeel op een Astra uit voorraad

Bekijk onze voorraad

Stel jouw ideale Astra samen in de online configurator

Stel jouw Astra samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa

Ontdek de Corsa

De nieuwe Opel Mokka

Ontdek de nieuwe Mokka

De nieuwe Opel Crossland

Ontdek de nieuwe Crossland