BLIJF WELKOM BIJ VAN MOSSEL OPC OPEL OP VERTROUWDE EN VEILIGE WIJZE ZIJN WIJ U GRAAG VAN DIENST (info: vanmossel.nl/opel)


Van Mossel heeft haar klanten en medewerkers hoog in het vaandel staan. Mobiliteit is belangrijk, ook in deze tijden en wij doen er alles aan om u mobiel te houden. In deze bijzondere tijd geven wij onze dienstverlening een extra dimensie door onze service - geheel kosteloos - bij u thuis te brengen.

#---

Onze service bij u thuis!

Bent u benieuwd hoeveel uw huidige auto (ongeacht merk/model) waard is? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende 'taxatie-op-locatie'.
Een 
proefrit vanaf uw eigen oprit? Ook deze service bieden wij u graag aan!

klik hier voor al onze services

#---

Alle informatie op een rij

Al onze vestigingen zijn open van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur. Het is mogelijk om uw auto langs te brengen voor een werkplaatsafspraak, onze showroom is online en telefonisch bereikbaar. U kunt onze volledige showroom online bekijken en een proefrit aan huis aanvragen.

klik hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen

#---

Wij helpen u graag

Ook in deze tijd kunt u erop rekenen dan ons hele team er alles aan doet om uw mobiliteit te garanderen. Wij wensen u veel gezondheid en veilige kilometers toe.

Namens alle medewerkers,
Van Mossel OPC Opel